Anotace: Báseň z tématické soutěže na serveru Psanci.cz
Nevím, co napsat. stejnej pocit, názor..ale úžasnějc napsaný:) Stále stejně skvělá.SSS:-D
06.09.2008 17:29:00 | Barunka=o)
.
Tvůj dopis
odepsán
výkazem ztrát
budoucnost je
měkký černý
asfaltový koberec
mírně záplatovaný
v přechodu
do slepých uliček
otisky tvých nohou
dobrý stopař
přečte snadno
s tebou si začínat
není radno
*
---------------------------------------------------
*- ... básnička pěkná, ... a to nahoře jsem zasocioval ze svých pocitů ...
02.09.2008 15:42:00 | HarryHH