Krvavá mračna
Anotace: anotace mě nebaví... navíc se mi ani ten výtvor nezdá =(
Ve tmě cítíš kradmé pohledy
prázdných očí prokletých.
Mezi žebry čepel nože.
Kapky krve na tvé lože.
Mrholí...
...z mraků ve tvé hlavě...
Můžeš je trhat dravě,
anebo si roztáhnout paraple.
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, kikis
Komentáře (3)
Komentujících (3)