Mlýny...
čelem proti větru
čelem proti vodě
naproti sobě...
živelnou sílu
vstřebávají
od větrných vírů
od vodních pramenů
kterou pak
rozdávají
do žulových kamenů…
turbulence na koncích listů
mravenčení v konečcích prstů
roztočená kola
magie kruhů
proudění energie
dokola…
dokola…
do kola….
tralala…tralala…kola kola mlýnský…
pojďte vezmem se za ruce…a do kolááá...jeááá
Přečteno 358x
Tipy 21
Poslední tipující: visla, Caracol, pejrak, Hančí, orca, Romana Šamanka Ladyloba, grázlík, okapovaroura, Churry, Holis, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)