ze se vlastne divim, ze saddova radila i u tebe. ona ma vazne problem s pochopenim pro neco jineho nez jsou jeji nerozhodne rikanky.
28.09.2011 23:01:00 | tenflipskáj dysfunkt
báseň... jako vždycky tvá. co víc říct. víš, že beru tvoji tvorbu kladně, protože je to z mého pohledu jeden ze způsobů, které jdou vpřed. netradiční, nový.
ale ještě....
"...taky nemám rada diakritiku,ale u básní jí píšu, protože je to tak prostě má být, tak ji piš"
to je rozkaz, musíš ji psát, jinak tě saddova zardousí. ach bože. někdo má holt svůj styl a tenhle expert na všechno to prostě neskousne. ale s tím člověk nic nenadělá. asi by spíš bylo divné, kdyby to nikomu nevadilo.
17.05.2009 19:12:00 | Já Esther Ruth
Kam jste zmizela, slečno Verun? :) Chybíte mi a vaše tvorba též... Báseň krásná, jako všechno od vás!
09.11.2008 22:39:00 | kejtyyy
Nemusis ji psat, ale muzes. Ja jsem priznivcem diakritiky, ale u Tebe a Adrianne Nesser mi to nejak nejde k sobe.
Jinak basen super. Nevim, jestli jsem ji pochopila, jak si ji Ty myslela, ale muj vyznam daval taky smysl;-)
Pohnulo me to, dojalo.
24.08.2008 18:16:00 | kryndy
za prve, taky nemám rada diakritiku,ale u básní jí píšu, protože je to tak prostě má být, tak ji piš
24.08.2008 15:59:00 | saddova