Salus
Anotace: To salus jest ;)...
Vstup,
tu potemnělá místnost se zdá.
Okna kusem hadru přitažená.
Zdá se, že nic víc.
Dusno,
těžký vzduch na prsa doléhá.
A dívající se oko spoléhá,
na nitku světla.
Světlo,
jen proužek na temné desce.
To naděje a věřit se tomu nechce.
A přec je.
Temno,
tu náhle se propadá ve vír.
Ve světlý záblesk dír.
To salus jest...
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: Erion Fate
Komentáře (1)
Komentujících (1)