Anotace: nevím co napsat
... nevím, co říct :-) Ale to z úžasu nad tím, jak je to výstižné!
30.08.2008 12:57:00 | Anita Buchtová
jenom jednou jsi zastavila
tvůj pasažér zůstal stát
na první řádce tvého díla
a tak se děje napořád
a vrátky ještě nebouchej
skřípá v nich stará rez
od té pomůže jen olej
anebo přítel nebozez
27.08.2008 00:05:00 | a_tao
Učím se pilotovat vlastní život... Už se nechci jenom vézt!
Hezká myšlenka.
25.08.2008 12:18:00 | Hannazka