řekla bych hodně realistická a vzhledem k ročnímu období i aktuální pro spoustu lidí.. ale pěkná líbí!!
24.08.2008 22:24:00 | Ninala
ne že bych to zažil přesně takhle
ale asi vím o čem mluvíš
a promítnul jsme to jedné své básně...
až napadne Tě, jak naše těla jsou nebezpečně stejná
možná i vzdálené duše naleznou k sobě cestu
a každá báseň stane se malicherná
a Tvé jméno bude na poslední lodi
potopené v Terstu
jinak Tvoje báseň je pěkná, pohádková
tedy hlavně ten začátek :)
děkuji
24.08.2008 22:12:00 | blue