Afektovaná..
Mochomurkovými prsty praskám
bublinu po bublině..
A zase znova snažím
se utopit..
Jenže zadržím
dech
a pěna štípe do očí.
Jsem afektovaná..
/tak jako ta herečka včera v kině/
Škoda,že afektovanost
se jen tak nezmočí.
Natož utone.
--------------------------------------------------------
INZERÁT:
Afektovaná nihilistka hledá společníka na tanec v dešti.
ZN:Utopíme se spolu.
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku..., Lota
Komentáře (1)
Komentujících (1)