Kroky v rytmu.
Anotace: Byla jsem na rockové zábavě...
Pochodem v chod,
pár těžkejch bot…
Duc, duc, duc, duc,
buší v rytmu tepu,
masa lidí,
dobrovolně,
nacpaná pod jednu střechu…
Stejným rytmem,
v něm tu žije,
poskoky a vlnění,
v tanci skrytá euforie,
oči pivem zastřený…
Na tváři škleb,
co procítěný výraz,
táhnem to až do rána,
kámoši co nemaj výdrž,
chrní v přítmí,
někde v koutě za náma…
Komentáře (1)
Komentujících (1)