...zas opanuju , to není tahání slov z klobouku ale čistá básnická tvorba a říkám ta nejryzejší , co slovo to nějaký obraz , cit , zážitek , nebo láska či bolest...
Mne dostala ta poslední sloka ...dávám za ní ST Jirka
28.08.2008 15:27:00 | kavec
Tahal jsi slova z klobouku a skládal k sobě?:) Jestli ano, měl jsi neuvěřitelné štěstí, jestli ne, je to obdivuhodné:)
24.08.2008 23:18:00 | Sunny