Sedím, myslím, klečím, prosím.

Sedím, myslím, klečím, prosím.

Anotace: Nic moc... Ale, alespoň něco... Jak se zhruba cítím...

Sedím, myslím,
klečím, prosím.
Prosím všechny o radu...
Jak zapomenout na zradu?

Víc než málo zrada bolí,
tak dál čekám na cokoli.
Na cokoli o tobě,
dej mi vědět o sobě.

Čekám na vzkaz, na slovo,
Ty jsi jako olovo.
Slovo kloudné neřekneš,
jenom občas odsekneš.

Sedím, myslím,
klečím, prosím.
Prosím Boha o pomoc.
Je už den, nebo stále noc?

Všechno už je jedno,
Klesla jsem až na dno.
Autor An.n.gel, 24.08.2008
Přečteno 420x
Tipy 4
Poslední tipující: Jahodová kopretina, Sana.sorrow, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí