Anotace: ...............
Když začne Býk vidět rudě, tak může i nějaká ta mrtvolka za ním zůstat, samozřejmě omylem, prostě v afektu smete všechno, co se mu naplete pod nohy...:-)Ale zas když se uklidní, tak se vrátí a všechno vyžehlí s takovou dojemnou kajícností, že mu každý odpustí...:-)) Díky za básničku, konečně se dostalo taky na mě...:-)
25.08.2008 11:38:00 | LauraKošinová
Jako býk můžu prohlásit, že rozhodně nejdu přes mrtvoly. Býci jsou v podstatě mírumilovná, docela lenošivá stvoření, kterým jde jen o žlab a plemenitbu s kravami, které v poklidu drží a moc nevyvádějí. Hahaha, to jsem se teď vybarvil :)
25.08.2008 10:40:00 | denebrin
O tohle se já pokusit, nevím jak by to dopadlo :-) Jsi šikula.
25.08.2008 09:17:00 | Princezna.Smutněnka