Vodnář
Padají z Uranu,
potřebují chvilku,
k dalšímu skoku,
olověná pýcha,
tlačí je k zemi,
raději se vznášejí,
ve svých šílenostech,
modré tulipány,
průkopnící nadšení,
extrémní vzrušení,
kde se píšou dějiny,
překonají svoje lenosti,
aby do toho také zasáhli,
tváře skromnosti,
rozmarýnové sny,
surovci sféry,
průkopnící váhy,
nad věcí lásky,
ledové počasí,
tři králové,
rajské třešně,
na obloze vévodí,
jejich znamení.
Přečteno 390x
Tipy 22
Poslední tipující: Azazen, Helena Buchtová, Bíša, Erion Fate, NikitaNikaT., labuť, WAYWARD, igniss, Princezna.Smutněnka, Holis, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)