Láska
Láska, ta mocná čarodějka
nás okouzlila,
a do svých pout
polapila.
Její moc
hranice nezná,
je tak krásná,
až se mi to
někdy nezdá.
U srdce dokáže
pěkně hřát,
ale taky někdy
krutě lhát.
Je to krásný cit,
který se snad ani
popsat nedá,
kdo ho nezná,
ať ho hledá.
Já ten pěkný
cit znám,
a v srdci,
jednoho človíčka
se stejným citem ukrývám
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: padající do neznáma
Komentáře (0)