pane muzikante!
Tóny kytary
se táhnou místností
když do ní vejdu.
Divím se, že
jsi zase jednou
se mnou.
Poslouchá se to krásně
to ano
ale
zkus si jednou takhle hrát
se mnou.
Vím, musíš to dodělat
nahrát
a nechat schválit
/nebo s někým skonzultovat? už ani nevím/
to jsem slyšela tolikrát.
/ale proč/
Občas se sama sebe ptám
proč jsem se /ksakru!/
nemohla narodit jako
kytara.
/pomohlo by to?/
Já jsem tu taky,
pane muzikante..
..tati..
Přečteno 261x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, Myrja, WAYWARD, Holis, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)