Usedl anděl na dlaň mou
Usedl anděl na dlaň mou
zpíval mi píseň neznámou
hladím ho po křídlech
foukám mu do peří
a jen zatím tuším
že už mi nevěří
Trošku se posmívá mému ostychu
i když ví,
že už mi dávno není do smíchu
prý ať udělám cokoli
bude při mě věrně stát
i když to neřekl
vím
má mě stále rád
Přečteno 268x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, labuť, Holis, red5, 6thSun, WAYWARD, orca
Komentáře (6)
Komentujících (6)