Mezi světy
Jsou cesty, který nevedou už dál.
Jsou světy a kde jsme my? Mezi nima.
A ty ses tolik zvěsti smál.
Na tváři jen pustá pantomima…
Jsou slova, která neřeknou už víc.
Jsou stromy a kde jsme my? V korunách.
Poleť se mnou na Měsíc.
Dřív než zůstane po nás jen prach.
Jsou vůně, který se vytratí.
Jsou řeky a kde jsme my? V pramenech.
Za hříchy se těžce platí.
Rozkvetlá země v kamenech…
Jsou znamení, který nevidíš.
Jsou hvězdy a kde jsme my? V souhvězdích.
A ty mi pořád ještě nevěříš,
Že jsme tomu blíž a blíž?!
Přečteno 333x
Tipy 7
Poslední tipující: Tacca, Psavec, Cizinka, enigman, orca, jedam
Komentáře (1)
Komentujících (1)