Terorista v zemi nepřátelské
Stal se semínkem zrození,
otevřel mnohým oči,
znamenal jediné!
Spasení.
Královský pochod,
v čele jdoucí muž.
Spasitel.
Zachránil životy lidí,
zbavil se propastí,
zbavil se klamů, lží,
zapomněl na plno vrahů
a byl myslitel.
Jeden z nepřátel jde kupředu,
vidí velitele, krále,
pohrdání v hlavě.
Proč by měl zachraňovat?
Zbaví se dalších věřících,
odstřelovač nemine cíl,
král padá k zemi.
Tohle je konec dne,
konec velkého člena.
„Konečně další mrtvý“
říká si známý terorista.
S úsměvem pak odlítá
a mává zemi,
kterou právě odstranil.
Nikdo o něm neví.
Svobodná země znamená dnes svobodný vstup.
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Belmon, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)