MELO TO BYT TAKTO: nejak se me to smazlo a tak se omlouvam a pisu to znova.
První pokus povídáš?
Krásnou báseň hochu máš!
Chceš-li psát básně a šprýmy
tak zkus odkaz www.rýmy.
Třeba se Ti budou hodit,
nemůže to vůbec škodit.
14.01.2009 15:56:00 | carodejka
První pokus povídáš?
Krásnou básen hochu máš!
Chceš-li psát básně.
www.rymy třeba se Ti budou hodit,
nemůže to vůbec škodit.
14.01.2009 15:53:00 | carodejka