Měsíc
Anotace: ..prohlížela jsem staré bloky a našla básničky..jedny, ze svých prvních.. takže..z doby minulé..:) Budu ráda za kritiku:)
Tam, kde měsíc vychází
a kraj se zalil tmou,
plno lidí prochází
s hlavou sklopenou.
Táži se, leč zbytečně,
proč ji nezvednou.
Odpověď z ní úsečně:
ztrácet čas s Tebou?!
Tenkrát jsem se divila
a neznala přátel,
všem se pusa křivila,
každý hlavou házel.
Pak ses objevila Ty
a něžněs mi řekla:
nic se neboj, v klidu spi
a já uposlechla.
Ráno jsem se rozhlédla,
Tys vedle mě stála,
já jsem na Tě pohlédla,
Ty ses pousmála.
Teď už znám a s Tdbou vím,
jak je život krásný,
s Tebou totiž žádný spleen,
nezdá se tak hrozný
Přečteno 372x
Tipy 9
Poslední tipující: sinoraLee, P.P.S., shakespeares, Radek.oslov.Šafárik, jedam, danaska
Komentáře (4)
Komentujících (4)