...Vám
Anotace: dlouhé zamyšlení nad celkovou příčinou poezie
Malíři špiní plátno
hudebníci ničí sluch
básníci ničí papír a vypisují tužky
elektroničtí umělci plní terabajty sra*kama
A co z toho?
Pro průzračnost vnímání, ozvěny z symbolů,
prisma vědomí?
Vše zapomenuto, odloženo
v orgiích egosexuálů.
Přečteno 321x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, igniss, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba, Erion Fate, Marfuša
Komentáře (3)
Komentujících (3)