Když si představim svého despotického arogantního šéfa tak vražda by byla asi jediný důvod návštěvy , ale fakt si takhle ten rozhovor umím představit , je to autentické.
30.08.2008 19:45:00 | Elisha
Ta bolí! Uf, uf... Hodně připomíná... jsem ráda, že tohle nemusím žít... Závěru moc nerozumím, asi vtip... ale na to jsem báseň procítila příliš do hloubky...
27.08.2008 08:57:00 | Levandule
Hafo působivé dílko. Smekám. Ta forma, ten styl, ta myšlenka a o sms na konci ani nemluvím.. Fakt dobré ! :)
26.08.2008 22:18:00 | lennerka
Mně to ten konec naopak trošku narušil, to co předcházelo bylo ovšem hodně zajímavý!
26.08.2008 16:52:00 | 6thSun