Atom Heart Mother.
Anotace: Název variací na Pink Floyd, zbytek vlastní.
I. Atom
Každý je malým sluncem,
každý je lucerna s plamenem věčným,
v našich hrudích to bouchá,
když reaktor srdce štěpí jádro.
II. Heart
Ta veliká pec na obzoru
dělala nám celý den ze života peklo,
ale my ji měli moc rádi
a jen jsme se usmívali.
III. Mother
A i když už to málokdo ví,
i matka Zem má žhavý střed,
svým krokem po ní ucítíš to horko,
když ji pohladíš.
IV. Space
V mrazivé nicotě vesmíru
spousta malých plamínků,
naštěstí také jeden obří pod jejich zemí
a druhý nad jejich oblohou ční.
Přečteno 245x
Tipy 5
Poslední tipující: Noc17, Romana Šamanka Ladyloba, Erion Fate
Komentáře (1)
Komentujících (1)