Tam
Anotace: Tam někde, někdy, kdysi, nebo možná se to teprve stane....ale s Tebou...
Tam kdesi uprostřed lesů
Mýtina, kol prastaré duby.
Tam hebká tráva nás přivítá
Jen my dva,
pod hvězdným nebem
ve stínu keltského kříže,
budeme oddáni sami sobě.
Poslouchej lásko…
Slyšíš v tom tichu noci…?
Mé jméno nese vlčí vytí v dál
Tvé, v třeskotu mečů zní
Spojeni starým rituálem
Kněžek lásky
Tak ač každý svůj…
Už navždy spolu.
Přečteno 386x
Tipy 25
Poslední tipující: Dreamy, kouzelníček, Levandule, ni.va, Noc17, okapovaroura, Holis, danaska, Sandra_T, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)