Online
Anotace: Fakt nevím, asi jsem teď off
Jsme Out nebo In
jsme fit nebo hin
jsme Off či Onlain,
víš ještě jak je fajn
mezi čtyřma očima si povídat,
nezapomenout si hrát.
Zajít si ven, mezi lidi,
zážitky, ty neošidíš.
Oč jsem lepší, že tu sedím
a do monitoru hledím..
Už se zvedám, pádím ven
potěšit se životem.
Virtuální realita
jak říkám, je fajn.
Skutečnost však prostě
ta je furt Onlain.
Přečteno 483x
Tipy 12
Poslední tipující: WAYWARD, okapovaroura, Myrja, Květka Š., Holis, Marfuša, brooklyn, kulí očko
Komentáře (2)
Komentujících (2)