VŘEŠTÍK PIŠTÍKOVÝ
Anotace: aneb ZUBATÉ SLUNÍČKO
Sluníčko ráno cení zoubky
a taky trochu blinká
a k mamince chce do postele
kde spokojeně spinká
a těžce nese osamění
v pelíšku s modrým polštářkem,
pak do světa dva zoubky cení
a prosazuje se nářkem.
Vděčně pak v náručí se choulí,
laškovné vrhá pohledy,
časem se dočká mnoha boulí
a nebude brát ohledy.
Bude z ní pěkná, velká kočka,
s postavou sošné Venuše,
čeho všeho se táta dočká
až zdrhne z jeho náruče . . .
Přečteno 478x
Tipy 2
Poslední tipující: jupiter, Myrja
Komentáře (0)