Proč?!
Anotace: mám prostě skvělé kamarády...
Lžeš mi.
Tak jako mi lže ona i on
lže mi i ze strun kytary tón...
co jsem udělala špatně?
Lžete mi.
A myslíte si, že to nevím
lžete jako titulky bulvárních novin...
mám dělat, že to nevidím?
Lžou mi.
A mě to uráží a citu zbavuje
asi nevidíte, jak mě to zraňuje...
to jsem vám tak lhostejná?
Lžu si.
Že třeba si to všechno nalhávám
ale je toho tolik a už to fakt nedávám...
Tak teda PROČ?!
Komentáře (0)