Víš?
Víš co znamená žít?
Mít pár přátel
a jít.
Po kopcích měnit pot
za trochu světa.
Zapomenout řeč,
vždyť co jsou to slova
a přesto si rozumět
v tom kraji Ticha.
Po kapsách nosit
pár bosých snů,
bránit své bohatství,
kupu protoulaných dnů.
Přečteno 562x
Tipy 10
Poslední tipující: semtrpajzlik, igniss, okapovaroura, Myrja, Holis, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)