Duha
Dnes slunce s deštěm poslalo nám zprávu.
Od města k městu
viděti ji můžeš,
tyčící se na nebi.
Duhová tónina hudby.
Kde má začátek a kde konec,
nikdo nezjistí.
Symfonie.
Nastav uši,
možná uslyšíš šustit trávu,
jak si našlapuje.
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté, veronicie
Komentáře (1)
Komentujících (1)