malá filozofie
Anotace: civím do blba a blbnu :)
Sedím a civím doblba,
přemýšlejíc o nesmrtelnosti brouka.
A je nás hodně,myslím si,co takto kouká :)
Každým dnem se nám honí hlavou otázky,
hrajem si s němi,jako řeka s oblázky.
Některé jsou bílé,jiné tmavé až černé.
Život je vlastně filozofická blbina,
duševní propast,
emoční lavina,
však máš-li kompas a sílu žít,
stojí to za to,těch pár let tu žít!
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Házté, igniss, WAYWARD, poustevník Jirka
Komentáře (3)
Komentujících (3)