Ve třetí a páté sloce jsi ty rýmy zrovna nevychytal, ale jinak je to sympatické dílko.
26.08.2008 20:31:00 | lidus
Svět by z Vás chtěl rytíře,
a to chce odvahu.
Trénovanou třeba ...na hradu:-)
26.08.2008 20:00:00 | spare
Ztracené dětství...Ač holka, lezla jsem se svíčkama do podzemky, chodila večerní tmou na hřbitov (lovit Bobříka odvahy), a klubovala v "klubovničce" na předpůdí... Báječné vzpomínky evokuje tvoje básnička "o)
26.08.2008 19:47:00 | Churry
Být tam sama, strachy se ani nepohnu, ale...s partou takových kluků bych možná odvahu našla :-)
26.08.2008 19:26:00 | Lorraine