pro jednoho - onoho....
Anotace: už starší dílko - přesně z 28.4.
nalezla jsem na zemi...
hvězdičku, naději,
někdo ji zhodil s nebe...
chci říct, chci tebe,
ale svět je hloupý...
ženská má roupy,
hloupé touhy...
srdce pak a city bloudí,
zasněžené kopce hor...
jsem jen chybující tvor!
Komentáře (0)