dnes se schovám..
někam pod zem aby mě nelapili a neupálili...
můj syn mě ještě potřebuje...
protože zítra bude mít narozeniny...
takže já musím se drtžet zuby nehty...
abych přežila...
a abych na hranici upálena nebyla...
aby potom můj zpívající hlas neohlušil všechny z VÁS...