Ráno
Ticho
Jen klapot kapek v ranním šeru
A hukot řeky pod oknem
Jsem sama
Jen šustot tužky stránku za stránkou
Noc za nocí, den za dnem
Všechno
Je čistá moje paměť, už je potichu
A moje struny zní mi zase v uších
Jsem sama
Jen chleba s máslem, trochu čaje v šálku
Nechci nic víc než trochu míru v duši
Nebe
Schované za clonou z mých denních pocitů
Modrá se stále kdesi v hloubi očí
Čekám
Ptám se svých květin po Malém Princi
Pouště po vodě, která rty mi smočí
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: danaska
Komentáře (1)
Komentujících (1)