Vzhůru na palubu ...
.
Volnou chůzí
na palubě života
z přídě
na záď
nadáváme na bezvětří
než nás plachta
liskne přes hubu
a pak si uvědomíme
že to že neplujem
kam bychom chtěli
rozhodně nebude vinou lodi ...
*-
--------------------------------------------------
*
Comment někomu z vás 20.8.2008
*
Přečteno 354x
Tipy 11
Poslední tipující: jenommarie, JardaCH, okapovaroura, Holis, saddova, Levandule, Myrja, NikitaNikaT., WAYWARD
Komentáře (7)
Komentujících (7)