Anotace: Nejhůř jsou na tom ti, co hodnoty vytvářejí a nejlépe ti, co s jejich výsledky obchodují.)))
Asi ta maska neuměla dál čelit slunečním paprskům,
proto se rozsypala na prach.
09.09.2008 20:53:00 | jehlaspichlas
Moc dekuji Vam vsem a preji krasne odpoledne, u nas se tedy vydarilo..
27.08.2008 17:21:00 | carodejka
krátká a plná věcí k přemýšlení ... líbí
roboti píší: UlTraZvuk (co tím chtěli říct, netuším)
27.08.2008 10:27:00 | Sandra_T
Dám pravdu do želez
za to že nebyla
nám v čase stálá
Chytrému napověz
proč s námi
... nezůstala ...??
27.08.2008 07:51:00 | HarryHH