Bod varu...
Horské pleso
skálou obklopené
v hlubokých lesích
skryté....
stoická hladina
magická hlubina...
Ona přišla
šat odložila
do oka
na chvíli
se ponořila....
Tělem svým
tělo vodní pohladila
Láskou
vodu zapálila...
a pak...
v bodu varu
se těla
spolu v objetí
do svého světa
vypařila...
Přečteno 381x
Tipy 26
Poslední tipující: unstoppable, pejrak, poustevník Jirka, leož, okapovaroura, Bíša, NikitaNikaT., Holis, Psavec, Manon.H, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)