V Bixley ...
Anotace: .... všichni jsme tak trochu v Bixley / s Ivanem Blatným ...
.
.
Uschlé větve nemají sex,
natož aby měly listí
v Bixley
Zoufám nad špehýrkou
dveří cely sestry Agáty
a dychtivě čtu
její pergamen
nepopsaný
koitem
ve chvíli kdy erotika
náboženského vytržení
projde kolem
a myšlenku
ztopoří ...
*
--------------------------------------------------------
*
Comment pro "baronka" z Písmáku ... dílko ... "Bixley"
PS ... a Blatnýho mám rád..
*
Přečteno 238x
Tipy 8
Poslední tipující: okapovaroura, Myrja, Holis, NikitaNikaT., Psavec, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)