Bojiště je tiché
poprvé za šest dní
hrdiní reci padlí
tedˇ navždy svůj sen sní
Krev vsakuje se v zem
a vrána tiše kráká
červánky nebe halí
a pomalu se smráká
Badb létá nad bojištěm
a Odin bere danˇ
valkýry dávno odlétly
ty Moriggan se klanˇ
Při boji vražedném
se vytvořila hráz
ta hráz stavěná z kostí
navždy rozdělí nás.