Ostrovní skřítci
Šedé vzpomíky Francie
Se vrátily tam, kde hodiny nestíhají
A nešetřily vlasy,
Přestože měly špatnou pověst,
Takovou, jako kelímek s levným vínem
S pachutí osamělosti malůvky na lavici
A dávno prohraných bitev.
Přečteno 243x
Tipy 5
Poslední tipující: Herjann Skald Vargstjern, Churry, Jasmin de Paris
Komentáře (1)
Komentujících (1)