Poslední taneční
Krok sun krok a promenáda,
zas se cítím jako mladá.
Do tance nám cvrčci hrají
v srpnu stejně jako v máji.
Teď přichází pirueta,
pro nás je to konec léta.
Podzim už se zvolna blíží,
dech se úží, oči klíží.
Do trávy sis ke mě leh,
na dosah je "druhý břeh".
Přečteno 258x
Tipy 12
Poslední tipující: denebrin, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, igniss, okapovaroura, adinka, Holis, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)