Anotace: "zářivá", na světlé zítřky... nejen pudlové mají jádro
Sbírka: Víčko od plechovky na sny
Jojo. Moudřejší ustoupí,
ale jen blbec pořád ustupuje.
Taky si často připadám jako blbec.
05.10.2010 19:27:00 | Viktorie Zvalová
Nevím, zda tvá jádra líná
nejsou horší Temelína
.... zase originál ,
zkrátka
nestěžuj si na párátka.
02.09.2008 23:59:00 | Marfuša
Bomba, čtu jí pořád dokola a stále nalézám něco nového, co mě osloví!
29.08.2008 23:24:00 | Erion Fate
Velice dobře napsané, jsem rád, že se tu občas objeví někdo s fantazií a dokáže běžnou věc popsat neotřelým způsobem.
28.08.2008 10:12:00 | denebrin
Přiznání si stavu věci,
pokoji uvnitř duše svědčí.
Ale jo, je těžké ,,jeho" milovat,
a ne se s ním - neviděn - a přece v každé vteřině,
od rána do večera prát.ST.
28.08.2008 06:20:00 | spare