už zase
.
zase to jde samo
bez námahy z hlavy
spát je děsná nuda
ale datel baví
se tu ve střetu s blbinama
mezi náma, smí to
nespat, blbnout s Váma
mezi slovy, proto
ťukat klávesama?
-.. .- - . .-..
dajrstrejci hrají
melancholií
strunou už ohranou
k prasknutí
zní tóny mou hlavou
melancholií
strejcové trylkují
Telegraph Road
napořád
a já bych musel vstát
od datla a přepnout
je dál
strejdy
ale proč?
pár tónů postačí
datlovi pod prsty
klávesy nebudou jinačí
zase to šlo samo
.
Přečteno 303x
Tipy 17
Poslední tipující: Bíša, Jiparo, Churry, Psavec, spare, Lorraine, Holis, Myrja, Lota, okapovaroura, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)