rozházené mince
panna nebo orel
pod černým nebem
chci tě držet a nepustit
pro tvůj úsměv a oči
pro každý dotek
rozpustím se
jako kostka ledu....
rozházené mince
u tvých nohou
posbírat a do vzduchu vyhodit
lístky růže
na tvou hlavu
a do vlasů
jemně
se zabořit...