Z předchozí stránky
Anotace: O smyslu současnosti
Otočila jsem list
Ne pro zašité ponožky
Ale pro rozchechtané tkaničky
a tvrdohlavost strun
jedné kytary
ve vyšlapaných botách
mé lásky
Tak nějak se píší
dopisy budoucnosti?
Šlapu si kolem toho slova
vteřinami dneška
tichá jako víla,
šťastná jako bleška
(a přece vím,
že verše jsou jen levná limonáda
v přetěžké sklenici života)
Přečteno 329x
Tipy 39
Poslední tipující: labuť, Pája Black, jedam, lonely.princess, Iva Borecká, STIMPRE, okapovaroura, pejrak, Myrja, Bíša, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)