O konstantách...
Anotace: ...které tu jsou
Posledním metrem tě odvezu k sobě
návraty dávno máš nacvičené
jsme směšně pravdiví, čitelně trapní –
soustátí na odstřel.Vykřičené.
Znovu se obejmu s nevírou silnou
tak že je zásadní pro oba z nás.
Tisíce škrtání, kácení stínů...
Na metro poslední čekám dnes zas.
Přečteno 225x
Tipy 2
Poslední tipující: gentoo, melebele
Komentáře (0)