Poztrácená písmena
Od každého trochu si vypůjčím
má slova co opakuji už posté
nechám odpočinout
Umět dohlédnout hloubku lidské duše
ponořit se
zakotvit a neztrácet
Oblohou mraky bezstarostně plují
mláďata chystají svůj první let
Je to jen abeceda žádná věda
a přesto kouzlí těch několik písmenek
Přečteno 406x
Tipy 20
Poslední tipující: Marfuša, labuť, el viento, enigman, okapovaroura, Simísek, Myrja, Holis, Lasska, jedam, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)