zazvonil zvonec
Anotace: ...v skutečnostipohádky miluju;)
Zazvonil zvonec
A rozprávky je koniec..
A milé deti,
Nežili šťastne
A nežijú dodnes
Všetky princezné už dávno umreli
Snehulienka sa udusila jablkom
A Ruženka prespala
Vlastnú krásu
Pre spásu
Obetovala ďalšia
Posledného draka,
A Popoluškina črievička?
-deti, tú si nikto nehýčka...
Pretože všetky princezné,
Čo verili princom
Na bielych koňoch,
Sa samé
Vlastným snom
Zadrhli....
Zazvonil zvonec
A rozprávky je koniec.
( nežili šťastne
A nežijú dodnes)
Přečteno 276x
Tipy 15
Poslední tipující: fialová, pavlis, enigman, Holis, okapovaroura, Franti, spare
Komentáře (3)
Komentujících (3)