Voják Rudý
Anotace: Však vy víte o čem ;)
Rudý voják
/Stále rudý/
Vstoupil kam neměl,
A neodešel.
Ale voják zlo není,
Voják je jen nástroj.
Pravé zlo -
Nahoře se ukrývá.
Přečteno 403x
Tipy 1
Poslední tipující: její alter ego
Komentáře (1)
Komentujících (1)