Dnešní

Dnešní

Anotace: Takhle cítím tenhle den!

Sbírka: Slova moje vlastní

Rozdrtit hvězdy přívalem emocí,
hvězdný prach smíchat,přidat pár nemocí,
do džbánu s vínem,nenávist s bezmocí
štvát se,jak bílej den putuje za nocí.

Zabil jsem měsíc a v jeho srdci,
v záplavě noci našel jsem perlu.
Rozbít ji na kusy není v mé moci,
duši mi sžírá růženec z červů.

Halucinovat nad prázdnou lahví absintu,
složit pár básní,co nemají pointu,
labyrint myšlenek vymazat potichu,
všechny ty pocity utopit v kalichu.
Autor Pietro, 22.08.2005
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

evidentně se dereš na místo mých oblíbenců..děkuji, že tu jsi!!

31.08.2005 14:00:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel